Chocolade met eetbare bloemen

Floral Chocolade Reep

Vergeet de traditionele bos bloemen en verras met deze heerlijke chocolade met eetbare bloemen. Deze traktatie ziet er niet alleen fantastisch uit maar smaakt ook nog eens heerlijk. Wie ga jij verrassen?

Ingrediënten

  • 150 gram chocolade
  • Gedroogde sprinkles of geperste bloemen

Benodigdheden

  • Chocolade reep mal

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron.
  2. Leg de bloemen in de mal .
  3. Giet de gesmolten chocolade voorzichtig over in de mal.
  4. Laat de chocolade volledig afkoelen in de koelkast.
  5. Afgekoeld? Haal de reep uit de mal en je Floral Chocolade reep is klaar om geserveerd te worden!

Het is extra leuk om te experimenteren met verschillende soorten eetbare bloemen. Wat dacht je van een chocolade reep met sprinkles of met gevriesdroogde viooltjes? 

 

Chocolade reep met geperste eetbare bloemen viooltjes

 

Back to blog